Ylli Rakipi: Dasma e Princit Leka II është falso

Gazetari Ylli Rakipi ka thënë në studion e Opinion, i ftuar në lidhje me dasmën e Princ Leka i II me Elia (Zaharia) Leka ditën e shtunë.

Rakipi tha se do ishte shumë cinike nëse ne do quajmë një martesë të tillë apo një djalë dhe një vajzë, si princër.

Në Shqipëri në ditët që ne jetojmë kjo është një dasmë e mirë.

Në ditët që jetojmë bëhen dy dasma mbretërore.

Është një shkrimtar i njohur rus që thotë këto nuk janë më mbretër.

Do ishim shumë cinikë që një djalë dhe një vajzë të quhen princër.

Nga të githa shfaqjet që shfaqen në javë kjo është e bukur.

Kjo do të ishte cinike të diskutonim këtë pjesën e bukurisë.

Sigurisht që ka edhe ngarkesën e madhe të bizhuterive.

Unë i propozoj të bisedojmë fallcitetin e jetes sonë që na vret cdo ditë. Dasma është falso..

Shiko videon: