Zbardhen përgjigjet e mafias italiane: Nesër shkoj në Shqipëri për tu ngarkuar, është e para 1 viti

11 persona janë vënë në pranga falë një operacioni të policisë italiane të cilët akuzohen për trafik droge.

Sipas mediave të vendit fqinj, në përgjimet e tyre ka dalë edhe emri i Shqipërisë, vend ku njëri prej tyre do vinte për marrë drogën.

159 ushtarë dhe 7 qenë u angazhuan në këtë operacion ku u sekuestruan edhe katër kompani, tri ndërtesa, shtatë makina, gjashtë motoçikleta dhe trembëdhjetë llogaritë rrjedhëse me një vlerë totale prej mbi 750 mijë euro.