Zbret nga vinçi i jetimi që kërcënonte me vetëvrasje

Erjon Selimaj, jetimi që kishte hipur mbi vinç është bindur pas negociatave dhe ka zbritur. Pas orëve negociata, Selimaj, që ka 24 vjet që jeton vetëm ka pranuar që të zbresë nga vinçi te stadiumi “Qemal Stafa”.