Zbulohet cilët janë zërat më seksi…

Gratë si Marilyn Monroe zbulohet ta kenë zërin më atraktiv, me një kualitet të mprehtë, sipas hulumtimeve.
Ky balancë është ndërlidhur edhe me madhësinë e vogël të trupit, gjë që i bën gratë tërheqëse por jo kërcënuese, transmeton Telegrafi.

Në anën tjetër, meshkujt zbulohet të jenë më tërheqës kur janë të gjatë dhe kur kanë zë të thellë si ’husky’.

Balanci i përsosur, siç kanë zbuluar shkencëtarët e UCL, është zëri ku i shfaqë meshkujt tërheqës, por jo agresivë.

Pra, meshkujt preferojnë t’i dëgjojnë femrat të cilat kanë një zë të mprehtë – jo të lartë – dhe po aq frymëmarrës sa është e mundur.

Këto preferenca sugjerojnë një madhësi të vogël të trupit. Pra, shembulli më i mirë për një femër të tillë është Marilyn Monroe.

Ndërsa gratë preferojnë një partner që fizikisht është i madh, por që nuk është agresivë.