Zbulohet emri i partisë së Blushit (FOTO)

Zbardhen detaje nga partia e re e Ben Blushit, që tashmë ka dhënë dorëheqjen nga Partia Socialiste. Atij iu bashkua edhe Mimoza Hafizi.

Partia e re do të quhet me një emër jo të zakonshëm: “LISTA”.

Nismëtarët e kësaj partie kanë zhvilluar një takim të zgjeruar dje pasdite me pjesëmarrjen e grupit organizator dhe mbështetësve të tyre, shkruan “Panorama”. Në një takim thuajse sekret te Muzeu, 200 anëtarë kanë prezantuar statutin dhe programin e partisë “Lista”.

“LISTA” do të jetë parti e qendrës, duke mos ndjekur asnjë ideologji, përveç interesit public. Të zgjedhurit në parti nuk do të kenë mundësi të mbajnë më shumë se 2 mandate.

lis1lis2