Zbulohet foto e Edona James tek hap këmbët dhe i afrohet organit gjenital të të dashurit (Foto +18)

Fotografi tepër e rëndë.
Por, kjo nuk e ka penguar Edona Jamesin, mashkullin kosovar që u shndërrua në femër që ta postojë atë në “Instagram”.

Derisa ishin duke qëndruar në plazh, ajo ka pozuar komplet e zhveshur tek i kap këmbët e saj dhe i afrohet të dashurit.

e_1476790631-3998134

edo_1476790671-9390844