Zbulohet një varrezë masive në oborrin e shtëpisë së Ali Ahmetit (FOTO)

Një varr masiv me eshtra të njerëzve që ende nuk dihet se cilës kohë i takojnë, është zbuluar në oborrin e shtëpisë së kryetarit të partisë së Bashkimit Demokratik për Integrime në Maqedoni, Ali Ahmeti.

Zhurnal ka siguruar fotot ekskluzive nga eshtrat që janë gjetur në varrezën masive në oborrin e shtëpisë të kryetarit Ali Ahmeti.

Zbulimi kësaj varreze ka filluar, poashtu edhe janë nxjerr disa prej eshtrave që janë gjetur. Mësohet se këta eshtra do të dërgohen për ekspertizë të mëtutjeshme dhe më pas ato do të prehen në vendin e përcaktuar.

Zhurnal raporton se ende nuk dihet se këta eshtra të gjetura në këtë varrezë masive a janë të hordhive çetnike të vitit 1913 në prag të fillimit të luftës së parë botërore, apo më vonë.

ali1ali2ali4