“Zogu” i kësaj modeleje po “çmend” internetin

Chloe Lewis është dukur në formë perfekte teksa është duke shijuar pushimet në Ibiza.
Brunja 25 vjeçe, pjesmarrëse në emisionin “Towie” i la fare pak vend imagjinatës dhe sytë shkojnë në pjesët e saj më intime, jo rastësisht.

c3-4_1475925487-3507157

c6-4_1475925487-7657920

c10-4_1475925486-1946585