Zvicër, ja si prostituta shqiptare ‘rropi’ të moshuarin

Një 18-vjeçare duhet të ketë luajtur me dashurinë një burri 59-vjeçar, duke e shfrytëzuar financiarisht.

Tani, ajo dhe tutori i saj janë arrestuar, raporton “blick”.

Ngjarja ka ndodhur në Uster të Zvicrës, ku vajza ka arritur ti rrëmbejë 59-vjeçarit rreth 2000 franga në emër “të dashurisë për interes.”

18-vjeçarja është shqiptare nga Kosova, si tutori i saj 40-vjeçar.

Të martën, 59-vjeçari, kuptoi mashtrimin e saj dhe e paraqiti rastin përpara policisë së Uster, që filloi vëzhgimin e çiftit shqiptar nga Kosova.

Nuk kaloi shumë dhe 18 vjeçarja i paraqitet përsëri burrit në moshë për t’u takuar. Policia që e gjurmonte, e pa se ajo zbriti nga vetura e tutorit 40-vjeçar. Të dy u arrestuan/ Ata akuzohen për veprën penale “mashtrim për favore seksuale”, nga Prokuroria e See/Oberland.