Zyrtari nga Kosova kërcënon Greqinë: Do përballeni me 17 milionë shqiptarë

Kreu i Byrosë së Sigurimeve në Kosovë, Rrahim Pacolli ka kërcënuar Greqinë më luftë.

Në një status në Facebook, duke reaguar mbi deklaratat e ministrit grek Nikos Kotzias, ai ka thënë se Greqia mund të përballët me 17 milionë shqiptarë.

“Pasi që jam shumë emocionalisht dhe kombëtarisht i lidhur më pjesën çame, deklaratat e ministrit grek Nikos Kotzias, janë kërcënuese dhe aspak të matura. Unë vetëm dua të them së Greqia në një konflikt të mundshëm të armatosur ka të bëjë me 7 milion banorë shqiptarë në Ballkan si dhe më 9 milion të tjerë që jetojnë tash e sa kohë në Turqi e të cilët kanë pozita të larta ushtarake në armatën turke. Prandaj nëse në këtë pikë do ti referohemi luftës dhe hirit, hiri do ti mbetët Greqisë. Rr.P”, shkruan ai.