+18/ Udhëzues për seks pasionant: mësoni kur duhet ta bëni shpejt dhe kur ngadalë

Ka shumë definicione të seksit të përsosur dhe po aq udhëzime se si në krevat të përjetoni edhe afshin, edhe butësinë, edhe tornadon dhe, në fund, kulmin.

Në pozat e mira seksuale këmbehen ritmet e shpejta dhe të ngadalshme, zëri dhe qetësia, transmeton Telegrafi.

Me përpëlitje të ngadalshme paralajmëroni se në cilin tonalitet është kënaqësia juaj. Kapeni partneren për të dyja duart dhe dërgojeni ngadalë në dhomën në të cilën keni vënë poçin 40 vat. Shpejt përqafojeni dhe ngadalë me gjuhë hulumtoni pulsin aty mu nën gjuhë.

Pastaj pason ndryshimi i ritmit. Kaloni me gjuhë përgjatë qafës së saj, gjithnjë e më shpejt, pastaj fusni gjuhën dhe shpejt bëni rrathë përreth gjuhës së saj. Tani ngadalësoni, dhe sërish shpejtoni.

Filloni ta zhvishni. Në fillim zbathjani këpucën shpejt, vendoseni në kolltuk, në karrige, jo në krevat, pastaj këpucën tjetër zbathjani me dhëmbë.

Shpejt zhvishjani fanellën, bluzën apo këmishën, zhvishjani aq shpejt brekët saqë të mos e hetojë. Dhe pushoni. Sutjenat mos ia zhvishni. Me gojë hiqjani pjesën që ia mbulon sisët– një herë nga njëra dhe pastaj nga sisa tjetër. Dhe pushoni. “Sulmojani” thimthat, shpejt, gjithnjë e më shpejt, dhe ngadalësoni.

Shumica e femrave më shumë e duan tempin e ngadalshëm, të kujdesshëm. Ah, po, keni arritur te thimthat. Ajo ndjek ritmin tuaj, mbase ka edhe ritmin e vet, dhe i plotëson pauzat me notat e veta të bujshme erotike, dhe së shpejti vjen momenti në të cilën notat tuaja do të shndërrohen në tinguj shembullorë.

Afrojuni ngadalë sipër vagjinës. Atëherë ndaluni, dhe bëni atë që ajo dëshiron mu në atë moment.

Dhe keni hyrë në ritëm. Në vijim taktizoni dhe veproni vetëm. Ju jeni Moxarti në trupin e Kazanovës. Ju vallëzoni. Secila pozë juaja është fletë e re e partiturës. Përkuluni, thyhuni. Ju udhëhiqni, ajo udhëheq.

Të dy jeni përqendruar vetëm drejt një qëllimi – drejt finales.

Ndiqni kënaqësinë e saj, do të përjetoni orgazmën e cila do t’ju ngrejë në lartësitë e paimagjinueshme. /Telegrafi/