27-vjeçarja nga Tirana “çmendet” për 39-vjeçarin, e përndjek dhe e kërcënon të bëhet “i saj”

Foto Ilustruese. Burimi: Tinmoi.vn

 

Me sa duket bota ka ndryshuar. Të mësuar thuajse përditë nga raste të ndryshme ku burrat apo djemtë perndjekin vajza apo gra për shkak të fiksimit ndaj tyre, tashmë ka ndodhur e kundërta. Në Tiranë një 27-vjeçare ka përndjekur për disa kohë një burrë.

Policia e Tiranës bën me dije se SH.L 27 vjeç e ka përndjekur dhe e ka kërcënuar verbalisht R.D 39-vjeç.  Gjithashtu ajo i dërgonte vazhdimisht SMS në telefonin e tij, duke i’u bërë një makth 39- vjeçarit nga Tirana. Vajza kërkonte dëshpërimisht të krijonte një lidhje me të, por pa ia arritur qëllimit.

?????????????????????????????????????????????????????????

Duke qenë se djali e refuzonte, vajza madje ka bërë edhe kallëzim të rremë në polici sikur ai e kishte përndjekur dhe kërcënuar, por pikërisht në këtë moment ajo është arrestuar në flagrancë bazuar në Nenet 121/a, 272 e 305/b të Kodit Penal. Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra.