Zbulohet e vërteta shokuese e çizmeve të preferuara të femrave (Foto)

Nëse blihen origjinale, Brenda vetes kanë shumë dhimbje.
Organizata për mbrojtjen e kafshëve shpesh publikon video duke i vetdijësuar njerëzit se në çfarë mënyre trajtohen kafshët që të arrihet deri te lëkura ose produktet tjera nga ato.

Shumë dhimbje përjetojnë delet deri sa iu mirret lëkura dhe leshi për prodhimin e këpucëve që shumica e vajzave në botë i kishin të preferuara./Kosovarja/