5 krijesat e ‘pavdekshme’ në botë / VIDEO

Thuhet se gjërat të cilave nuk mund t’ju ikim kurrë janë taksat dhe vdekja. Kjo nuk është plotësisht e vërtetë.

Plakja dhe vdekja nuk janë “çështje” e të gjitha specieve në planet. Ka organizma të gjallë të cilët nuk luajnë me të njejtat rregulla sikurse ne njerëzit, transmeton lajmi.net.

Njihuni në videon më poshtë me krijesat të cilat i kanë mbijetuar kohës, duke u bërë në një formë, “të pavdekshëm.”