5-vjeçarja nuk ndalonte së qeshuri me emrin e mësueses, mbledhje urgjente në shkollë

Një ngjarje sa e rrallë aq edhe komike ka ndodhur mes një vajze 5 vjeçe dhe mësueses së saj.

Vajza parashkollore nuk ndalonte së qeshuri kur ishte prezantuar me emrin e mësueses së saj, duke e vënë atë në tension. Mësuesja quhej ‘Butt’, që përkthehet ‘Prapanicë’. Kjo situatë ka vijuar për ditë më radhë deri sa mësuesja thirri nënë e vajzës në një mbledhje urgjente e më pas u ankuar edhe në drejtori.

Mësuesja londineze kërkoi që vajza të transferohej në një klasë tjetër por kërkesa e saj është rrëzuar, ndërkohë që nëna shprehet se do të përpiqet që ta bëjë të kuptojë të bijën se nuk ka asgjë të keqe me emrin e mësueses.