Adnan Januzaj mesazh prekës për viktimat e aksidentit

Edhe Adnan Januzaj është solidarizuar me futbollistët e skuadrës braziliane, Chapecoenses, të cilët humbën jetën pas rrëzimit të aeroplanit.

Januzaj iu është bashkëngjitur lutjeve të shumë futbollistëve, për viktimat që humbën jetën në rrëzimin e aeroplanit.

“Ngushëllimet dhe lutjet e mia janë me klubin dhe të gjithë ata që janë prekur nga kjo tragjedi”, ka shkruar Januzaj në rrjetet socialeImage.