Afrona dhe Blero, dashuri në orët e hershme të mëngjesit (Foto)

Ata padyshim se janë ndër çiftet më të përfolur të vitit, duke u komentuar për çdo lëvizje të tyre, shkruan revista “Kosovarja”.

Dedikimet për njëri-tjetrin i kanë shumë të shpeshta, ku edhe sot, ishte Afrona ajo e cila kishte shkruar fjalë të ëmbla për të dashurin e saj.

“Dashuria e jetës sime, ti më bën çdo ditë të lumtur dhe më dhuron ndjenjën e të qenurit femra më e rëndësishme në botë, sidomos kur jam pranë teje. Të dua” ishin këto fjalët e modeles në orët e hershme të mëngjesit, e me ç’rast nuk mungoi as komenti i Bleros, në të cilin shkruante “My Love”