Aksident në autostradën Tiranë-Durrës, pasagjerët bllokohen brenda makinës

Një aksident ndodhi në atuostradën Tiranë – Durrës, në hyrje të qytetit bregdetar.

Një makinë ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar poshtë saj.

Një video e aksidentit është publikuar në internet nga Harta Dixhitale e Aksidenteve Rrugore.

Në të shihen se pasagjerët kanë mbetur të bllokuar në makinë dhe disa efektivë të policisë që përpiqen t’i nxjerrin.