Aktorja e porno-filmave ka zbuluar diçka të tmerrshme që ndodh prapa kamerave

Porno-aktorja Samantha Bentley ka zbuluar se si duket ana e errët e industrisë pornografike.

Si edhe çdo punë tjetër, ashtu edhe puna e porno-aktoreve nuk është aspak e lehtë, ndërkaq këtë më së miri e ka shpjeguar aktorja Samantha Bentley, e cila ka xhiruar nën pseudonimin Samantha Jones, të cilin e ka marrë nga seria “Seksi dhe qyteti”.

“Filmat pornografikë janë për dreq të vështirë dhe mendoj që aktoret nuk marrin shpërblimin që e meritojnë për atë që bëjnë”, thotë ajo, transmeton “Telegrafi”.

Kjo aktore ka bërë listën prej disa problemeve, të cilave njerëzit e kësaj industrie do të duhej t’i kushtonin kujdes.

▪ Që në moshën afro njëzetvjeçare yjet e filmave pornografikë marrin titullin MILF.

▪ Kur duhet të xhiroj skenë lesbike me vajzën së cilës organi gjenital femëror të shkakton neveri, nga dukja e fytyrës shihet që po xhiroj me neveri.

▪ Regjisorët e pashpirt, të cilëve nuk u intereson se sa jeni të lodhura, a keni të ftohtë apo a jeni të uritura pas xhirimeve 18-orëshe. Në kushte të tilla presin që edhe seksi anal të jetë fascinues!

▪ Mashkulli ka çdo justifikim të mundshëm kur nuk mund të arrijë ereksionin për plot katër orë, ndërkaq për femrat nuk ka justifikim për asgjë.

▪ Dhe çfarë duhet të themi kur femra ka ciklin menstrual, ndërkaq xhiron skenën me mashkullin që ka organin gjenital shumë të bujshëm.