Arilena në Polici! Argëtimi në Prishtinë zgjat shumë pak…

Këngëtarja Arilena Ara, e cila po shijon sukses të madh gjatë kësaj kohe me këngën ‘Nëntori’ dje ka qëndruar në Prishtinë.

Gjatë pasdites artistja ishte e pranishme në një intervistë në një televizion në Kosovë e ndërsa në mbrëmje ishte duke u argëtuar në një klub në Prishtinë me miqtë të njohur artistë nga Kosova.

Mirëpo, argëtimi nuk i zgjati shumë pasiqë vetura e menaxherit të Arilenës, Popi Kola e cila gjendej në një parking me pagesë ka rënë pre e hajdutëve.

Xhami i veturës është thyer ku janë vjedhur gjëra me vlerë të Arilenës dhe Popit.

RevistaCover.al ka siguruar një fotografi të veturës. Ky rast ështe denoncuar edhe në Polici