Arrestohen dy persona për vjedhje të rëndë

Sektori i hetimeve të stacionit policor në Suharekë, ka arritur të identifikojë dhe të arrestojë dy të dyshuar G B dhe SH F, lidhur me katër Vepra Penale: Dy Vjedhje te Rënda dhe dy vjedhje në tentativë të kryera më 20.11.2016 në Fshatin Mushtisht të Suharekës.

Gjatë intervistimit të dyshuarit kanë pranuar se i kanë kryer Veprat Penale.

“Të dyshuarit janë intervistua  ne pranin e avokatit mbrojtëse, ku i ka pranua se i ka krye veprat, ndërsa gjë sendet e vjedhura e si: një palë dylbi, një thikë gjahu,30 pako cigare Marlboro, dy telefona mobil, një aparat i rrojës ,bateri te dorës dhe një palë mbathje sportive. Te dyshuarit kanë treguar vendin ku i kanë fshehur gjë sendet e vjedhura, ku policia se bashku me te dyshuarit ka shkuar ne  vend ku janë fshehur sendet e vjedhura, ka bere fotografimin dhe i ka konfiskuar: Një qante ngjyrë hiri, një parfum, një aparat elektrike  për rroje, një palë kepuca, tri fletore , një uniform shkollore dhe mbetjet e boksave te duhanit te vjedhur. Lidhur me rastin është njoftuar Prokurori i Shtetit  për te Mitur me urdhër  te cilit rasti shkon ne procedurë te rregullt”, thuhet në komunikatën drejtuar mediave.