Asociacioni do të themelohet pasi Kosova të marr kodin telefonik (Video)

Asociacioni i komunave me shumicë serbe nuk do të bëhet për aq kohë sa Lista Serbe bojkoton institucionet e Republikës së Kosovës dhe Kosova të marrë kodin e ri shtetëror.

Kështu shprehen krerë të lartë institucional në vend, raporton Trubuna Channel.

Ministrja për Dialog , Edita Tahiri ka thënë se për Asociacionin mund të flasim vetëm pas marrjes së kodit shtetëror të Kosovës.