Autori amerikan zbulon sekretin e personave të pasur

Personat me të cilët zgjidhni të bëni shoqëri, kanë shumë rëndësi. Madje, shumë më shumë nga se mendoni. Në fakt, miqtë mund të kenë rëndësi edhe në pasurinë tuaj.

Autori Thomas Corley, pasi ka studiuar sjelljet e shumë njerëzve për shumë vite, zbuloi se njerëzit e pasur shmangnin një lloj njeriu dhe se ky ishte personi pesimist.

Corley në librin e tij: “Ndryshoni sjelljet tuaja, ndryshoni jetën tuaj” vlerëson se të pasurit rrinë gjithmonë me njerëzit punëtorë, që kanë qëllime të qarta, janë optimistë, entuziastë dhe që janë vërtetë pozitivë Corley thotë se të pasurit shmangnin personat, që janë negativë dhe që shfaqin sjellje helmuese.