Banorët të alarmuar: UFO-t po sulmojnë Turqinë (VIDEO)

Qytetarët në Turqi kanë postuar foto dhe video në rrjetet sociale të shenjave të ndryshme të supozuara si UFO.

Në fotot e postuara prej tyre, i shoqërojnë me shprehjen ‘UFO-t sulmojnë Turqinë’.

Megjithatë, shumë prej qytetarëve nuk janë shfaqur të shqetësuar. Disa thonë që fotot dhe videot janë të modifikuara.