Barbana Dini: Ergi, ishe dhe do të mbetesh idhulli im

Motra e Ergi Dinit, këngëtarit që hubi jetën pak ditë më parë në një aksident me motor ka publikuar një foto në Instagram.

Barbana Dini, shkruan për të vëllain se ai ishte dhe do të jetë idhulli i saj.

Kujtojmë se Ergi humbi jetën pak ditë më parë një aksident tragjik me motor bashkë me shokun e tij, Kejdi Halili.