Binjaket 100-vjeçare tregojnë sekretin e jetëgjatësisë (Foto)

Padyshim që janë nga çiftet binjake më jetëgjata në botë, Irene Crump dhe Phyllis Jones kanë festuar ditëlindjet e tyre të 100 me letra nga Mbretëresha dhe një vizitë në një lokal nate.

Binjaket, jo identike, kanë lindur me 25 minuta diferencë nga njëra-tjetra dhe besojnë se jetëgjatësia e tyre ka ardhur me “punë të vështirë dhe ushqim të mirë”.

Të dyja të ve, jetojnë në Stourport të Anglisë prej 5 vitesh.

Dyshja mendohet se është një nga 6 çifte binjakësh në Britani, të cilat i kanë kaluar një shekull jetesë./ Top Channel