“Bisha” çeke 6×6 e cila i “gris brekët” dhe Hummer-it / FOTO

“Bureko 6×6 Pickup” është prodhim i kompanisë çeke “Burekone S.R.O”, ndërsa është i bazuar në modelin “Land Rover Discovery”.
Dizajni i këtij Pickupi është i bazuar në “Hummerin” amerikan. Ky model ka motorin dizel V6 me kapacitet prej 256 kuaj fuqi, në kombinim me marshin automatik me tetë shpejtësi.
Ndërkaq shpejtësinë maksimale ky model i gjatë rreth 5 metra e arrin deri në 155 kilometra në orë.
Kjo makinë, që shumë nuk ngurrojnë ta quajnë “bisha”, kushton rreth 141 mijë euro.bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-792b53e5-948096_1463251142-8901533

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-a992c0de-948105_1463251140-9876828

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-ab04f7ce-948100_1463251137-3498527

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-b63928d5-948104_1463251134-4726899

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-c8c7eb6d-948093_1463251131-1150820

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-c9d5a5c2-948103_1463251128-8470844

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-c9d5a5c2-948103_1463251128-8470844-620x330

bureko-6x6-auf-basis-land-rover-discovery-3-0-fotoshowbig-d5f62949-948107_1463251125-471050