Bledar Skënderi zgjidhet anëtar i KQZ

Bledar Skënderi është anëtari më i ri i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Gjatë votimit të sotëm në Kuvend, ai morri 74 vota “pro” dhe 4 kundër.

Në Kuvend, Skënderi ka bërë edhe betimin si anëtarë i KQZ-së.

Kandidatura e Bledar Skënderit është mbështetur nga Partia Socialiste për vendin vakant, si anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Një ditë më parë, Skënderi, aktualisht nën drejtor i Hipotekës, (ndërsa me parë ka qenë nëndrejtor i Përgjithshëm i Burgjeve), është dëgjuar nga Komisioni Parlamentar i Ligjeve.