Çifti braktisi vendlindjen për një jetë më ndryshe (Foto)

Jack Morris, 26 vjeç, braktisi gjithçka 5 vite më parë, për të nisur një jetë ëndrrash.
Ai lante qilimat dhe punonte nga ora 9 me 5, deri kur mori një biletë vetëm për vajtje në Bankok, bashkë me të dashurën e tij.

“Doja një jetë ndryshe, jashtë rutinës”, thotë ai.

Dy të rinjtë vuajtën dy vitet e para për para, deri në momentin kur blenë një aparat fotografik dhe hapën një blog ku postonin foto për turistët.

Tashmë ata fitojnë mirë dhe bëjnë një jetë të mbushur me aventurë, duke shëtitur gjithë botën.