Dënohet mësuesja që bëri seks me nxënësin në furgonin e shkollës

Një mësuese e martuar ka dalë në gjykatë pasi bëri seks me nxënësin e saj të mitur.

36-vjeçarja britanike Jill Meldrum-Jones bëri seks në disa raste me nxënësin e saj.

Madje ajo bëri seks me të në furgonin e shkollës kur ishin në një udhëtim.

Pasi thashethemet qarkulluan në shkollë, drejtori thirri policinë. Ajo është dënuar tashmë me 32 muaj burg dhe heqje e së drejtës së mësimdhënies.