Djali i kërkon seks përmes Facebook-ut, ja si përgjigjet vajza

Gjithmonë e më shumë Facebook po kthehet në kontaktin kryesor ku njerëzit kanë mundësi të gjejnë persona të tjerë me pagesë ose jo që t’u kërkojnë favore seksuale. Për fat të keq ky fenomen tashmë po kthehet në modë, vajzat kërkojnë që trupin ta shesin në bazë të ofertave që marrin.

Ditën e sotme pranë JetaOshQef erdhi një bisedë e bërë mbrëmë mes dy të rinjve. Djali nga Durrësi duke i dërguar fillimisht një makinë goxha të shtrenjtë kërkon edhe të nisë bisedën me vajzën dhe në fakt kështu ndodh.

Të rinjtë qëllimin e kishin të qartë, vajza e dinte mirë se çfarë kërkonte djali dhe menjëherë i vuri një çmim, 15 mijë euro për një natë. I gjendur ngushtë djali nga Durrësi e pranon se nuk i ka aq para e dinte donte shumë që marrëdhënia mos të bëhet me lekë, por jo vajza e ka të qartë pa lekë nuk bëhet gjë.