“Donald Trump është nga Pakistani dhe emri i vërtetë është Dawood”

“Donald Trump ka lindur në Pakistan dhe emri i tij j vërtetë është Dawood Ibrahim Khan”.

Janë të bindur për këtë gazetarët e Neo News, një kanal televiziv që, pak para zgjedhjeve në SHBA transmetoi lajmin e çuditshëm mbi origjinën e prezumuar të Presidentit Amerikan. Sipas televizionit pakistanez Trump është një jetim i lindur në Waziristan në 1946, që u dërgua në Londër në fillim të viteve 50 nga një kapiten i ushtrisë britanike dhe më pas u adoptua nga familja Trump që e rriti në SHBA.

Për të mbrojtur këtë tezë telvizioni tregon edhe një foto te Dawood/Donald kur ishte femijë: një foto me ngjyra tepër e detajuar për kohën kur mendohet se është bërë që tregon një djalë me flokë të verdhë dhe shikimin identit si të Trump.

“E besoni apo jo”, shojegon spikerja, “Trump ka lindur në Pakistan dhe jo në Amerikë”. Sigurisht që një lajm i tillë nuk është marrë seriozisht nga stafi i Trump, por gjithësesi ai po bën xhiron e botës në Internet. /Lapsi.al