Donald Trump fajëson stafin e Hillary Clinton për rinumërimin e votave

Presidenti i zgjedhur Donald Trump ka sulmuar ekipin e fushatës së Hillary Clinton, pasi këta të fundit njoftuan se do të marrin pjesë në rinumërimin e votave në Wisconsin të kërkuara nga Jill Stein, kandidati presidencial i Partisë së Gjelbër.

Duke komentuar në Tëitter-in e tij, Trump i quajti këto përpjekje të trishtuara dhe kohë të humbur, pasi asgjë nuk do të ndryshojë.

Një ditë pas fitores së Donald Trump, Hillary Clinton pranoi rezultatin dhe tha se “Trump do të jetë Presidenti ynë”.

Kurse njoftimi i djeshëm i stafit të Clinton se do të marrë pjesë në rinumërimin e votave, nuk është pritru mirë nga Presidenti i zgjedhur, i cili ka rikujtuar fjalët e kandidates demokrate, që njohu fituesin.

Komisioni Zgjedhor në Wisconsin ka afat për të përfunduar rinumërimin e votave deri më 13 dhjetor.