Donald Trump sjellje seksuale ndaj të bijës? Përgjigjja e Ivankës i hedh ‘benzinë zjarrit’

Ivanka Trump duket se i ka dhënë një përgjigjur vërejtjeve për të atin, Donald Trump, se ka një sjellje seksuale aspak normale ndaj vajzës së tij. Edhe pse jo momentalisht, gazetarët kanë gjetur një deklaratë të sajën të para disa viteve, që jep një përgjigje ekzakte për këto akuza.

“The Independent” raporton se Ivanka mesohet të thënë në vitin 2006 në qoftë se Trump nuk do të ishte babai i saj, ajo do e kishte spërkatur me llak djegës për vetëmbrojtje.

Ajo e ka dhënë këtë përgjigje pasi zoti Trump ka bërë shaka publikisht se ai dilte më të në qoftë se nuk ishte vajza e tij.

Ajo ana tjetër Ivanka ishte e shpejtë për t’u përgjigjur duke thënë në atë kohë, ne moshën 24-vecare, se nese nuk do ishte i ati ajo do vetëmbrohej për sulm seksual.

Adhurimi i presidenti i zgjedhur ndaj vajzës së tij është përdorur për një kohë të gjatë nga mediat gjatë fushatës zgjedhore me një numër komentesh se sjellja dhe prekjet e tij ndaj të bijës ishin të papërshtatshme.