Donald Trump zgjedh analisten e Fox News si zv/këshilltare për sigurinë kombëtare

Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump ka zgjedhur analisten e Fox News si zv/këshilltare për sigurinë kombëtare, post që mbahet nga Michael Flynn.

Kathleen Troia McFarland është aktualisht analiste e fushës së mbrojtjes në rrjetin televiziv amerikan Fox News.

Ajo ka qenë edhe më parë në stafin e sigurisë kombëtare gjatë qeverisjes së Presidentit Richard Nixon, si dhe ka punuar si Sekretare e Mbrojtes nga vitet 1982-1985 gjatë Presidencës së Ronald Reagan.

McFarland do të zëvendësojë në këtë detyrë zv/këshilltarin aktual për sigurinë kombëtare, Ben Rhodes.

Image