Dy fëmijë nga Drenasi humbin jetën në një aksident në Serbi (Foto)

Rruga e kthimit për në vendlindje doli te jetë tragjike për familjen Dvorani nga Tersteniku i Drenasit.

Në mes të natës së 24 dhe 25 nëntor të këtij viti, në rrugën Suboticë-Novisad, familja e Astrit Rrahim Dvoranit, gjatë kthimit nga Austria për në Kosovë, pëson aksident ku humbin jetën dy fëmijët e mitur të familjes së Astrit Dvoranit.

Njëri quhet Muhamhet A. Dvorani, 8-vjeçar, dhe tjetri Mendim A. Dvorani që ishte vetëm 5-vjeçar.

Sipas burimeve të portalit drenicapress.info, babai i tyre gjendet në Spitalin e Vojvodinës duke marrë tretman mjekësor. /Drenica Press/