Dy orë ndjekje, policia italiane neutralizon në lumë 3 shqiptarët

Në ndjekjen e vazhdueshme të policisë në kufirin midis Prodenone-s dhe Veneto-s, pas një ndjekje që të lë pafrymë me Audi A6, kanë përfunduar në pranga rreth orës 20:00 të mbrëmjes së shkuar (16 nëntor).

Tre të rinjtë me origjinë shqiptare u ndoqën nga policia teksa qarkullonin me shpejtësi të lartë, ndërsa ishte një lëvizje e shpejtë e forcave të rendit duke mos u lënë asnjë shans për të ikur.

Teksa të rinjtë shqiptarë që të tre nën moshën 30 vjeç por arratiseshin, një makinë policie është vënë kryq mbi një urë. Banditët e braktisën Audi A6 dhe u hodhën në ujë nga ura për t’i shpëtuar kapjes.

Dy prej tyre u arrestuan menjëherë pasi nuk mundën të notonin gjatë, ndërsa patën jo pak probleme me ujin e ftohtë.
I treti u arrestua në pyllin atje pranë. Makina luksoze ishte raportuar e vjedhur në Treviso. Ky nuk ishte rasti i parë për policinë, shkruan “Il Mesagiero”. Ndjekja ndaj shqiptarëve zgjati përreth dy orë por në fund aksioni përfundoi me sukses.

Me anë të automjetit të vjedhur, shqiptarët kishin kryer disa vjedhje të tjera.
Gjatë aksionit në rrugën e ngarkuar me trafik, skena u filmua nga shoferë të shumtë.