E mbani mend tortën? Shikojeni edhe një herë këtë video në Ditën e Pavarësisë!

Me siguri ju kujtohen momentet e prerjes së tortës gjigande që ishte bërë në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Më shumë sesa torta, ajo që nuk harrohet lehtë nga mendja e secilit është ‘akti barbar’ që i punuan tortës, ku të rinj e të reja, por dhe gra të moshuara nuk ngurruan që të merrnin sa më shumë nga kjo tortë. Me legenë, kova e qese shikoni edhe një herë këto momente që bënë xhiron internetit në mbarë botën. Për më shumë shikoni edhe një herë këtë video, e cila risillet sot për të gjithë nostalgjikët e “tortës së famshme”.