E PAZAKONTË/ Rruga Myslym Shyri mbushet me dedikime dashurie (FOTO)

Vetëm pak ditë më parë DailyNews.al publikoi disa pamje të një dedikimi të bërë për një vajzë.

Mesazhi i dedikuar për njeriun e zemrës me tekst “Abela të dua” vijon ende të qëndrojë në një prej rrugëve kryesore të qytetit.

Me sa duket, kjo histori ka frymëzuar nga edhe të tjerë njerëz të cilët kanë rendur të ndjekin të njëjtën skemë për të surprizuar të dashurit e zemrës.

Dedikimi i dytë i vendosur në rrugën Myslym Shyri është për një ditëlindje dhe me për vajzën fatlum shkruhen ky mesazh: “Happy Birthday Frenki”.

Le të shikojmë nëse të tjerë meshkuj kurioz do të përdorin rrugën “Myslym Shyri” për t’i dhënë një mesazh dashurie.

msh-660x330_1479226145-4551456 myslym-shyri-1_1479226151-9799052 myslym-shyri-2_1479226153-6602711

myslym-shyri-2_1479226153-6602711 myslym-shyri-2_1479226180-985235 myslym-shyri-3_1479226153-4705925