Epoka e të pasmëve seksi, ja yjet me fundshpinë eksituese, ndër to edhe shqiptaret (Foto)

Motrat Khloe dhe Kourtney Kardashian postuan në rrjetet sociale fotot të të pasmeve të tyre, në një garë që nuk po njeh të ndalur.

Të gjithë yjet po nxitojnë të ekspozojnë të pasmet, ndërsa BBC thotë se bota ka hyrë në epokën e të pasmeve.

Në fotogaleri gjeni yjet me fundshpinën më seksi në planet.

Motrat Khloe dhe Kourtney Kardashian postuan në rrjetet sociale fotot të të pasmeve të tyre, në një garë që nuk po njeh të ndalur.

Të gjithë yjet po nxitojnë të ekspozojnë të pasmet, ndërsa BBC thotë se bota ka hyrë në epokën e të pasmeve.

Në fotogaleri gjeni yjet me fundshpinën më seksi në planet.