Erjon Velia ‘gjobit” qytetarët me matsat e ri të ujit, me shumën e 5000 lekeve.

Aksioni i fundit i vjeljes së popullit nga Bashkia e Tiranes ka nisur këto ditë.  Ndërrimi i  matsave  të ujit , i dyti që kur Erjon Velia ka ardhur në krye të Bashkisë. Qytetaret duhet të paguajn 5000 lek të reja për këtë ndrrim të detyruar.Kundrejt kësaj padrejtsie ka reaguar Kryetari i Rinis së Aleances Kuq e Zi  Flavo Qarri , duke e cilsuar këtë aksion si vjedhje përmes nje statusi ne facebook:

“Vjedhja e fundit e Lalit. Me kane ardhur te dera nja 3 njerez qe pretendojne se duhet vene sahat i ri per ujin. I dyti qe kur ka ardhur Lali. 50 mije lek! Kercenimi i ri: Keta matesa nuk bejne dhe po nuk e paguat do vijne faturat 5 fish. Do behet dhe aforfe per fryme! Shko mor pirdhu se asnje lek nuk te jap. Me shume kam paguar matesa se konsum”

15178061_10210243848205906_7007007831356167100_n