Festa me shi dhe dëborë. Temperatura në minus

Pjesa më e madhe e vendit është përfshirë nga reshjet e shiut.

Në lartësinë 600 metër reshje bore. Era me drejtim Verilindje-Veriperëndim 2-28m/sek. Ere tepër intensive dhe me rrahje përgjate vijes bregdetare dhe në zonat e ulta. Mjegull lokale. Deti i forcës 7 dhe 8 me lartësi vale 10.0metër. Për shkak të temperaturave të ulta përgjatë gjithë ditës do te kete zhvillim te ngricave kryesisht ne zonat malore dhe atgo kodrinore.

Temperaturat parashikohen të jenë:

Vendet malore -6/0°C

Vendet e ulta 0/8°C

Vendet bregdetare 2/10°C