Fier, ishte duke u stërvitur në palestër, 48-vjeçari vdes papritur

Për të, seanca e djeshme stërvitore në palestër, rezultoi gjëja e fundit që do të bënte.

48-vjeçari A.Ç., banues në qytetin e Fierit, ka humbur jetën një ditë më parë, pikërisht në palestrën në lagjen “16 Prilli”.

Burime nga policia lokale kanë njoftuar se ai ka vdekur gjatë stërvitjes në palestër dhe nga veprimet e kryera, rezultoi se vdekja ka ardhur nga shkaqe natyrale.