FOTO/ ‘Birrë ginez dhe ndeshje golfi’, këto janë vizitat e paharruara të Obamas në Europë

Gjatë tetë viteve të presidencës së tij, Barack Obama e ka darkuar me Mbretëreshën Elizabeth II në Pallatin Mbretëror, ka ngritur golli me birrë ginez në Irlandë dhe ka vizituar Akropolin në Athinë.

Vizitën e tij të gjashtë dhe të fundit si president, Obama e ka mbajtur këtë javë në Gjermani  por ai tha se do të donte  të kthehej si nj ish-presidenti për të marrë pjesë në Octoberfest. “Unë dua të argëtohem,” tha  Obama.

Udhëtimet e tij në Evropë kanë përfshirë raste të zymta, të tilla si pjesëmarrja në homazhe dhe takimi me të mbijetuarit e Holokaustit në Poloni.