Foto-galeri/ Viti 2016 në foto, 10 shkrepjet që do ngelen në histori

Reuters ka bërë përzgjedhje e disa fotografive që tregojnë ngjarjet më të rëndësishme që ndodhen gjatë vitit 2016.

Më poshtë keni mundësi të shikoni fotografitë dhe të lexoni përshkrimin e ngjarjes së ndodhur.Protestuesja Leshia Evans është ndaluar nga autoritetet e ligjit në Luziana, gjatë demonstratave kundër vrasjes së Sterling Alton 9 korrik, 2016.3-241-252-277-94-165-146-98-69-3

 10-3