Foto/ Humb jetën dublanti i James Bond, manovra nuk shkoi siç duhej

Një dublant i James Bond dhe ish hero i SAS ka mbetur i vdekur pasi ra nga një helikopter (nga një lartësi prej 91 metra) gjatë një gare zbritjeje.

Steve Truglia nga Londra, vdiq pasi manovra në Chongqing të Kinës nuk shkoi siç duhet.

Miqtë e tij thanë se Truglia dhe një dublant tjetër supozohej të hidheshin nga helikopteri në të njëjtën kohë.

Kujtojmë se disa orë para vdekjes së tij, Steve ngriti shqetësime se nuk ishte mjaftueshëm i rëndë për të mbajtur peshën e kombinuar.

vdes-1vdes-2vdes-3vdes-5