FOTO/ Ja bukuroshja, që është trajnere fitnesi e yjeve botërore

Jeanette Jenkins nga Los Angeles është trajnere fitnesi e yjeve të njohura botërore si Pink, Kelly Rowland, Alicia Keys, Amber Rose e shumë tjera.

Në Instagram ajo publikon pothuajse vetëm video gjatë ushtrimeve gjatë kohës në palestër, si dhe jep këshilla të shumta se si të ushqeheni bio.

Linjat e saj trupore padyshim që skanë diskutim, janë  thjesht perfekte. Më poshtë janë disa fotografi të saj gjatë jetës përditshme dhe ushtrimeve në natyrë.