FOTO/ Jennifer Lopez, ylli që plakja e ka harruar – shikoni si ka ndryshuar pamja e saj ndër vite

“Jenny from the block” tashmë është shndërruar në një prej femrave më atraktive të Hollywoodit.

Këngëtarja dhe aktorja tashmë ka dy dekada karrierë, por duket sikur plakja e ka harruar.

Ajo ka sjellë stile të reja të mbajtjes së flokëve, por edhe të modës, që pastaj janë imituar nga femrat në të gjithë botën.

Duke mos harruar se me vite të tëra po flitet për format e saj trupore.

Më poshtë od të gjeni shume fotografi të saj ndër vite (renditja e imazheve është bërë nga viti 2016 deri në vitin 1994).