FOTO/ Këto bukuroshe ofrojnë gjithçka përveç këtij kushti

Një trend i ri “eskortash” po lulëzon në mbarë Europën.

Vajza seksi ofrohen për shoqëri në këmbim të parave në resortet, ku bëhet ski.

Për të patur shoqërinë e tyre duhet të paguash diçka më shumë se 1 mijë euro.

Mund të bëni çfarë të doni me to, por përveç seksit.

Ato mund të bëjnë ski me ju, dalin për dreka e për darka, koncerte apo pube, por këtu mbaron dhe misioni i tyre.