FOTO/ Këto janë gratë më elegante në botë

Në rast se vërejmë me vëmendje botën e spektaklit shpesh është e thjeshtë të dallosh se cilat janë 50 gratë më elegante të botës. Shumë nga ato janë shumë të bukura por shpesh vetëm aspekti fizik nuk mjafton. Eleganca shkon përtej kësaj, është një çështje stili dhe të sjelluri përpos kustos.Por si mund të identifikohen gratë më elegante të botës? Shpesh merremi me look-un, duke parë outfit-et më të mirë: dhe midis tyre zgjedhim më të bukurit, më elegantët dhe më të rafinuarit dhe pikërisht nëpërmjet kësaj arrijmë të zbulojmë ato që janë zonjat e spektaklit që kanë shije më të hollë. Gati për të zbuluar se cilat janë? Shfletoni galerinë e mësipërme…